În situația în care, de exemplu ați greșit suma tranzacției sau trebuie să anulați o tranzacție, o puteți anula direct din aplicație. În secțiunea ”Plăți” din ecranul principal, selectați plata pe care doriți să o anulați și apăsați pe aceasta. Vi se vor afișa detaliile tranzacției:

Pentru anulare, apăsați butonul ”Anulează tranzacția” din partea de jos a ecranului. Aplicația va afișa mesajul de confirmare a anulării.  

Vă rugăm să rețineți ca puteți anula tranzacții care nu depășsec 93 de zile și fiecare tranzacție poate fi anulată o singură data. Anulările parțiale nu sunt disponibile în present. Se anulează întrega valoare a tranzacției.